7 de maig 2012

"Hellas Hell: L'infern dels refugiats a Grècia"


"Hellas Hell" és el relat de la situació de desemparament que viuen milers de sol · licitants d'asil i refugiats a Grècia.

La pressió de fronteres ha traslladat gran part del flux migratori cap a la frontera greco-turca. Els migrants que aconsegueixen entrar al país hel · lè es troben desatesos i sense eines amb què sobreviure. Per escapar de Grècia es dirigeixen a les ciutats portuàries de Patras i Igoumenitsa on cada dia es juguen la vida intentant amagar-se en un camió rumb a Itàlia.

"Hellas Hell" és un projecte periodístic multimèdia independent i de llicència lliure. Ha estat realitzat per la periodista i editora multimèdia Romina Peñate, l'editor web Antonio Rull i el fotoperiodista Gabriel Pecot; partint de la premissa que és possible i indispensable produir periodisme de qualitat.
  
Més informació a hellas-hell.eu

Volem explicar més històries.
Els ajudes? hellas-hell.eu/colabora
 

-o0o-

1 comentari:

  1. Hola !! Fa pocs dies, el blog de Huacal, ong de solidaritat amb El Salvador, fou reconegut per la seva tasca com a pont de coneixement i intercanvi amb aquest país amb el premi Liebster Blog, un premi dedicat a guardonar de forma simbòlica blogs que es troben a la xarxa, reconeixent així el seu esforç i treball en aquest món. Avui, des de la nostra associació volem donar aquest guardó del món blocaire a l’Ombra de l’Atzavara pel vostra compromís i la vostra tasca: http://huacal.blogspot.com.es/2012/05/premio-liebster-blog.html Gràcies per existir !! I Moltes felicitats !!!

    ResponElimina