11 de nov. 2013

David Fernández a Rodrigo Rato: «Fins aviat, gàngster»

El diputat de la CUP clou el seu interrogatori a l'expresident de Bankia assegurant que es veuran "a l'infern"

Nació Digital 11/11/2013

Dur interrogatori el que ha efectuat aquest dilluns el diputat de la CUP David Fernández sobre l'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, davant la comissió d'investigació de les caixes al Parlament. La bateria de preguntes de Fernández, que pretenien acorralar Rato en casos com els desnonaments i les preferents, han trobat en l'exministre espanyol un mur de pedra que pràcticament ha respost a totes les qüestions assenyalant que, o bé ja ho havia contestat abans, o bé que les decisions adoptades no corresponien al seu nivell de decisió.

Com en un episodi de Perry Mason l'interrogador ha anat apujant la tensió i ha arribat a mostrar una sandàlia per retreure a Rato la participació d'Espanya a la guerra d'Iraq, però com que no ha arribat el clímax esperat, és a dir la confessió i penediment de l'acusat, Fernández s'ha acomiadat de Rato ja sobre la botzina amb un contundent "ens veiem a l'infern" i un molt explícit, "fins aviat, gàngster".



Més informació:


L'ex-president de Bankia ha anat a la comissió de les caixes 
Vilaweb.cat. 'Ens veiem a l'infern. Fins aviat gàngster', ha acabat etzibant el diputat de la CUP David Fernàndez a l'ex-president de Bankia i ex-ministre del govern espanyol Rodrigo Rato, mentre li ensenyava una sandàlia.

David Fernàndez #CUP .... no li he llançat perquè me l'haguès robat.
-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada