3 d’abr. 2011

Concert de Jesús Fusté, al Harlem Jazz Club de Barcelona

Concert de Jesús Fusté a Barcelona
Font: Tens una racó de món ()

Barcelona, 3 d'abril, concert de Jesús Fusté, amb el seu espectacle Lletres d'aigua, un dels cantautors amb més projecció d'aquest país. Ho farà dins del BarnaSans, a l'Espai Harlem Jazz Club de Barcelona, c/ Comtessa de Sobradiel, 8, a les 18 hores. Jo no me'l perdria. Com a mostra penjo el vídeoclip de la seva cançó Dels trenta anys, amb lletra d'Artur Bladé, però us passo també enllaços a Maig d'amor, Una sortida digna i a Encara no saps.

Dels trenta anys - Jesús Fusté


Més informació a: www.jesusfuste.cat

---

Lletres d´aigua
(Discmedi, 2008)

Jesús Fusté es un especialista consumat a l'hora de musicar els versos que el commouen, convertint-los en més propers . Així ho posa de manifest en el treball on adapta al format de cançó els poemes d'autores tan diversos como Artur Bladé, Gerard Vergés, Xavier Amorós, Cinta Mullet, entre d'altres.

---
El Barnasants entra a la recta final
Font: Vilaweb

Ivette Nadal, Quim Vila i Jesús Fusté protagonitzen el cap de setmana

El més gran dels festivals dedicats a la cançó d'autor al nostre país, el Barnasants, ha iniciat la recta final de la seua setzena edició, que va inaugurar el mes de gener passat Pau Alabajos amb la presentació del seu nou disc 'Una amable, una trista, una petita pàtria'. Fins al 14 d'abril podem gaudir encara d'onze concerts, amb noms d'artistes com Yhosvany Palma, Rafa Xambó o Andrea Marzi.

Aquest cap de setmana, la programació ofereix les actuacions d'Ivette Nadal (amb el seu segon disc 'A l'esquena d'un elefant'), dissabte a l'Auditori Municipal de Terrassa, i de l'instrumentista i lletrista de Moià, Quim Vila, diumenge a la sala Luz de Gas de Barcelona. També diumenge es farà el concert de Jesús Fusté, al Harlem Jazz Club de Barcelona, concert que en principi estava previst per al 24 de març però que es va haver d'ajornar.

La resta del festival, que tancarà Joan Amèric el 14 d'abril, durà als escenaris Andrea Marzi, Rafa Xambó, Yhosvany Palma, María Inés Ochoa, i l'espectacle en què Ester Formosa, Elena Ledda i Andrea Marzi canten Marisa Sannia. 'Música de telers' aplegarà sis bandes alcoianes, i inevitablement el Barnasannts retrà un homenatge a José Antonio Labordeta, amb un concert a Viladecans i un alttre a Saragossa.

2 comentaris:

  1. si podeu, no us perdeu les actuacions de Jesús Fusté o els seus discs. parlo sobre segur.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord. Els dos discs que té editats valen la pena i estem a l'espera del tercer. Però, la veritat, en directe molt millor.
    Salutacions

    ResponElimina