11 de gen. 2012

Josep Prat deixa el càrrec de Director General d'INNOVA desprès de presentar la dimissió

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, accepta la dimissió i assegurar sentir-se "alleugerit"

Josep Prat, a la dreta, en una imatge d'arxiu junt amb el conseller Boi Ruiz

Guillem RS - Reus (Baix Camp)/ Del Camp 11/01/2012

Josep Prat deixa de ser des d'avui Director General d'INNOVA i director general de Serveis de l'Ajuntament de Reus. Seguirà sent president de l'Institut Català de la Salut, motiu pel qual des de la CUP es va presentar la denúncia a l'Audiència Nacional espanyola.

Una roda de premsa convocada d'urgència per l'equip de Govern ha servit per anunciar que Josep Prat Domènech deixa el càrrec de director General d'INNOVA i del seu càrrec del Director General de Serveis de l'Ajuntament de Reus. Prat ha presentat aquest matí la renúncia al seu càrrec i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, l'ha acceptat.

Malgrat Pellicer no ha aclarit si les darreres informacions aparegudes sobre les presumptes incompatibilitats de Prat i la denúncia que dilluns presentava la CUP han sigut el detonant de la dimissió de Prat, sí que ha volgut deixar clar que se sent "més alleugerit" desprès de al renúncia. "Ho han de preguntar a ell", ha sentenciat Pellicer.

Alhora, però, Pellicer també ha volgut demostrar la "fermesa i la claredat" en el full de ruta per seguir teixint la "nova INNOVA", que, com ja havia avançat el batlle, es preveu que sigui "més àgil i més transparent".

Si Prat no hagués dimitit, Carles Pellicer hagués cessat al, des d'avui, exdirector general d'INNOVA? Pellicer no ho ha volgut aclarir però no ho ha negat. "Feia temps que en parlàvem, no m'ha vingut de nou", també ha explicat Carles Pellicer. Ara bé, "el canvi de noms no afectarà en res a la intenció del Govern per seguir treballant per la nova INNOVA".

"No som responsables de la situació actual"...

Però, segons Pellicer, "ens responsabilitzem d'aportar solucions". L'alcalde creu que és aquest nou Govern qui ha de vetllar pel correcte funcionament "d'un sistema heretat" de l'antic equip de govern. Tampoc el sou sembla que s'acabarà coneixent. Carles Pellicer ha explicat que "quedarà en el record" i no ha volgut aclarir si finalment des del l'equip de Govern es faria públic.

Prat avalat per Barcelona

Ahir el portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, va assegurar en roda de premsa que s'havia complert "escrupolosament" la llei en el nomenament de Josep Prat al capdavant de la presidència de l'Institut Català de la Salut (ICS) i n'avalava la seva continuïtat.

Més informació:

El Govern no aclareix si mantindrà Prat en la presidència de l´ICS Alfons Quintà / DiarideGirona.Cat 11/01/2012

o0o


o0o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada