27 d’oct. 2009

Brad Will, 27 d’octubre de 2006 Oxaca, Mèxic

27 d'Octubre, Oblidar? Mai!
Bradley Roland Will conegut com Brad Will, documentalista independent i militant anarquista, voluntari de la xarxa mundial de mitjans independents Indymedia que aglutina a 150 mitjans alternatius i activistes. Will tenia 36 anys, era documentalista, reporter i camarògraf d’aquesta xarxa a Nova York, Bolívia i Brasil.
Va Ser assassinat durant el conflicte que esdevingué a la ciutat de Oaxaca, Mèxic per homes armats el 27 d'octubre de 2006 mentre estava informant sobre un atac dels paramilitars (membres de les policies municipals), fins que acabá filmant la seva própia mort.

El PRIfeixista Ulises Ruiz Ortiz (URO) i el seu govern, cercaren un “cap de turc” Juan Manuel Martínez, simpatitzant de la (organització social i camperola) APPO, reclòs en espera de judici des del més d’octubre de 2008 però fins hi tot Amnistia Internacional considera les proves contra seu no tenen cap fonament. Un detall més per tal de criminalitzar als moviments socials a Mèxic i més concretament a l’Estat de Oaxaca.

D’una estocada dos, els mitjans d’informació independents i per altra banda els moviments socials.

Una dolguda pèrdua, ens calen molts Brads Wills.

L'Ombra

27 d'Octubre, Oblidar; Mai
Campanya de lluita i informació: Qui és Brad Will? Exigim Justícia!
Convocatoria al Festival Mundial de Video Brad Will
Presó per a l'acusat d'assassinar a Brad Will
Informe de la VI Visita de la CCIODH

Brad, mais uma noite nas barricadas (PT-SP) from ugo.sou on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada