2 de nov. 2009

Cèsar Pascual Diez , "EL CATALAN"

Cèsar Pascual Diez , "EL CATALAN", així l’anomenen per l’Argentina, però val a dir que el seu cor està dividit entre la Rioja Alabesa, el Priorat i actualment a l’Argentina.

Sigui aquest un petit record a un amic i company que es troba allà, a l’altra banda a Abya-Yala, al qual li desitgem molta i molta sort i que torni ben aviat, els companys i companyes d’aquí el trobem a faltar.

Artista plàstic, rebel, es mou entre la pintura, l’escultura, la fotografia, l’acció, etc... multidisciplinar, incombustible cercador de noves formes de comunicar.



Desenvolupà un projecte prou interessant: "LA TRIBU DEL GALPON", un espai recuperat, un antic magatzem a la vora de les línies ferroviàries, un espai col·lectiu, autogestionat, rebel. Aquí unes petites pinzellades:

SINERGIA PROJECT Un Programa de Televisió d’Art i Cultura Cèsar Pascual Diez , "EL CATALAN" Projecte Cultural "LA TRIBU DEL GALPON" - Artista Plàstic - Establert a Miramar - Província de Buenos Aires.

2 comentaris:

  1. Eiiiii!! companys!! kullons quina sorpresa!!! Quina alegria que us enrecordeu de mi. Encara soc "acá" però amb el cor amb valtros , els meus amics de sempre. No sé com tornar , ara sembla que a tot arreu s´està fent un "corralito" Quina merrrdaaa aquests capitalistes fdp ens enfonsarán a tots a la misèria si ens descuidem!!! Açi la gent no és igual , es nota que han estat molt castigats i enganyats economica i politicament i ningú es refia de ningú. Cadascú va a la seva , els ol-ligarques ho han aconseguit : no hi ha esperit d´unió, al menys en aquesta ciutat. Campi qui pugui! Si visiteu aquest blog ho veureu: www.miramarestahachomierda.blogspot.com
    Em moro per tornar com siguiiiiii!!!
    Una forta abraçada i no us rendiu maiiiii
    Heu vist ZEITGEIST?

    ResponElimina
  2. Esrem a l'aguait
    miramarestahechomierda
    http://miramarestahechomierda.blogspot.com

    I no ens rendirem
    Visca lo Priorat Independent!!!

    Aquí t'esperem
    Una abraçada

    ResponElimina