20 de febr. 2010

10 Assemblea General de la Plataforma en Defensa de l’Ebre.


És un temps en el que es plantegen múltiples esdeveniments que afecten tota la comunitat de les Terres de l’Ebre i el riu mateix.

L’esborrany del Pla de Conca de l’Ebre no planteja les mínimes necessitats ecològiques, ni de cabals, en el tram inferior de l’Ebre. Com en altres ocasions han fet, ens ignoren.

I necessitem viure amb l’Ebre, no amb les seves restes. Davant aquest nou cop baix cal que tota la societat ens informem i mobilitzem.

La nostra presencia torna a ser necessària per garantir un futur sostenible, un riu en condicions i un territori equilibrat.

Lo riu és vida. No als transvasaments!

La Plataforma en Defensa de l'Ebre anuncia una gran mobilització el 30 de maig a Barcelona

20.02.2010

Tortosa (ACN).- La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) demana a totes les organitzacions, entitats i a la societat civil el màxim recolzament en la primera gran manifestació de l'any que s'ha convocat a Barcelona, el 30 de maig, amb l'objectiu de fer sentir a tot Catalunya les problemàtiques del territori. Més enllà de la denúncia dels perills que corren el riu Ebre i el Delta, des de la plataforma ebrenca volen visualitzar i denunciar agressions com el cementiri nuclear o la implantació eòlica massiva "que recau de nou a la Terra Alta i la Ribera d'Ebre'" La PDE demana que la concentració sigui una 'gran festa' per fer sentir la veu més enllà del territori i perquè també es desperti l'atenció de la Unió Europea.

Más informació:

2 comentaris:

  1. Gràcies pel suport!
    Tornarem a lluitar.
    I l'aigua baixarà pel riu.
    Lo riu és vida.
    No als transvasaments!

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres per seguir sent societat civil organitzada que lluita en defensa de la terra i el territori, cosa que no podem dir el mateix de la "classe" política.

    Ànims!, teniu tot el nostre suport

    L'ombra

    ResponElimina