14 d’abr. 2012

Anasagasti: 'Per què no abdica d'una vegada, aquest senyor?'

L'històric dirigent del PNB critica l'opacitat i el cost dels viatges de Juan Carlos

Vilaweb.cat 14/04/2012

'Per què no abdica d'una vegada, aquest senyor?', es demana l'històric dirigent del PNB Iñaki Anasagasti en un article que ha publicat avui al seu bloc sobre l'accident de Juan Carlos de Borbó a Botswana mentre caçava elefants. Anasagasti, molt crític amb la monarquia espanyola, critica l'opacitat i el cost d'aquests viatges de plaer del rei espanyola. I rebla, al seu Twitter: 'Si no arriba a passar res, no se n'assabenta ni la Sofia'.

Anasagasti destaca que seguramente el cost del viatge, amb els permisos corresponents per la cacera, pugen més 'que no l'estalvi del 2% del salari dels seus onze treballadors, que no del seu'. I es fa tot un seguit de preguntes. Són aquestes:

Per què en plena crisi el rei frívolament se'n va de viatge?

Per què el govern s'obstina a muntar una 'marca Espanya' amb aquest absurd Borbó, una riota mundial, de marca de fàbrica?

Per què l'ambaixador espanyol a Botswana ha hagut de fer front a aquest desgavell i, al govern de Rajoy, l'oposició no li podem preguntar res?

Per què aquest senyor, arran de les seves xacres i de la situació familiar, aprofitant que és 14 d'abril, no abdica d'una vegada?

Per què mai podem assabentar-nos de quant costen aquests viatges?

Per què quan el cap de l'estat és de vacances l'opinió pública no se n'assabenta?

Per què el govern tapa totes aquestes corrupteles?

Per què algú del partit socialista no ho denuncia?

Més informació:

Entrevista de VilaWeb amb Anasagasti: 'El rei pot estar enfadat, però hi està implicat' Vilaweb.cat (13.01.2012)

.o0o.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada