14 d’abr. 2012

Lo rei ha ensopegat i s'ha fotut de cap ...

14 d'abril 2012

Especial 81è aniversari de la proclamació de la República



81 anys després el monarca i cap d'estat panxo i campetxano mentre seu regne pateix el moment més greu de la crisi, amb la pitjor setmana de l'any a la borsa se'n va a caçar elefants a Botswana a costelles dels súbdits i a sobre pren mal, evidentment no té cap problema amb les retallades ni llistes d'espera, mentre la seva plebs pateix retallades sanitàries, retallades socials, retallades salarials, retallades als drets laborals, persecució de la protesta, ... per sí això fos poc, en ple conflicte diplomàtic obert amb Argentina per YPF.

Per acabar-ho d'adobar, l'afició familiar per les armes de foc els ha portat un altre ensurt, com sí no haguessin escarmentat a Estoril. Actualment té un net (menor d'edat) amb el peu foradat per arma de foc.

Un gendre defenestrat de la reial casa i l'altre imputat i embolicat per corrupció fins a les celles.

i la consort ... Jronia ke jronia

L'escopeta nacional de Luis García Berlanga, de ben segur es va quedar molt curta.

.o0o.

L'accident de Juan Carlos revela que era de cacera a Botswana en el pitjor moment de la crisi


L'han operat d'urgència pel trencament del maluc

Juan Carlos de Borbó amb Jeff Rann i un elefant abatut.

Font: Vilaweb.Cat

En el moment en què Espanya pateix el moment més greu de la crisi, amb la pitjor setmana de l'any a la borsa i un conflicte diplomàtic obert amb Argentina per YPF, un accident ha revelat que Juan Carlos de Borbó era a Botswana caçant elefants. Segons alguns diaris, hi va anar Dilluns de Pasqua, just el dia que el govern de Rajoy aprofitava per anunciar una retallada de 10.000 milions en educació i sanitat. El rei espanyol ha tingut una caiguda mentre era amb uns altres caçadors i s'ha trencat el maluc per tres llocs diferents; l'han hagut de traslladar en avió a Madrid i l'han operat d'urgència aquesta matinada passada.

A la xarxa de seguida s'han vist mostres d'indignació, amb l'etiqueta #borbondimision de gent que es queixa que Juan Carlos gaudís d'uns dies de cacera mentre el govern espanyol imposa retallades i recepta austeritat.

.o0o.

El rei d'Espanya s'estarà 10 dies de baixa per l'accident de cacera Ara.cat

.o0o.

Quant val la cacera de Juan Carlos a Botswana?

Es paguen uns 37.000 per caçar un elefant en un safari de luxe com el que va fer el rei espanyol

Font: Vilaweb.Cat

Botswana és considerat un paradís pels aficionats a la caça major i hi ha diverses companyies que ofereixen safaris de luxe amb llicència per caçar un elefant per uns 37.000 euros, en una estada d'uns dotze dies. Hi ha tota una indústria del turisme adreçada exclusivament als aficionats a la caça, als quals s'ofereix l'oportunitat de caçar elefants, lleopards, girafes i tota mena d'animals salvatges durant una estada en campaments de luxe situats en parcs nacionals.

Juan Carlos de Borbó amb Jeff Rann i dos búfals morts de trofeu.

És el govern d'aquest país qui concedeix un nombre limitat de llicències a l'any per espècie per tenir un cert control sobre la caça d'animals salvatges.

Juan Carlos de Borbó se'n va anar a Botswana dilluns passat i s'ha passat tota aquesta setmana caçant i allotjant-se en un d'aquests campaments de luxe, on una nit va caure i es va trencar el maluc.

.o0o.

També tanquen el Facebook de l'empresa de safaris que contractava Juan Carlos

Rann Safaris presumia d'amistat amb el rei espanyol i n'exhibia fotos · La web ha deixat de funcionar a migdia

Mentre Espanya patia una setmana de crisi profunda, on era el cap d'estat, Juan Carlos de Borbó? A Botswana, i ningú no ho sabia fins que ha tingut l'accident en què s'ha trencat el maluc. Però el rei espanyol ja havia anat a caçar elefants en aquest país africà anteriorment. Hi havia anat amb l'empresa de safaris de luxe Rann Safaris, que a la web presumia de tenir 'l'amistat' del rei i que en una galeria fotogràfica fins i tot exhibia una foto, que podeu veure a la dreta d'aquesta notícia, de Juan Carlos amb l'amo de l'empresa, Jeff Rann, després d'haver abatut un exemplar d'elefant.

Rann Safaris desapareix d'internet

La web de Rann Safaris ha deixat de funcionar a migdia. Amb tot, a través de la informació cau emmagatzemada a Google es pot veure la referència a l'amistat amb Juan Carlos.

A més, a la tarda ha desaparegut la pàgina de Facebook de Rann Safaris. Fent una cerca per Google apareix entre els primers resultats, però clicant-hi redirecciona a la pàgina inicial de Facebook. Amb tot, i com en el cas de la web, encara hi ha informació en la memòria cau de Google, de tal manera que es pot veure el mur de Facebook de Rann Safaris.

Destacats caçadors vip's
.o0o.

Com es mata un elefant? L'anunci de l'empresa de safaris per seduir els caçadors

Ara.cat

L'empresa Rann Safaris, que ha penjat una foto del rei amb la seva presa, mostra també a YouTube un vídeo promocional en què es veu com un caçador mata un elefant amb un tret al cap

Un tret d'escopeta al front. Entre els ulls. Així és com recomana l'empresa Rann Safaris, la mateixa que mostra fotografies del rei d'Espanya al seu Facebook amb diverses preses, que s'acabi amb la vida d'un elefant.

En un vídeo promocional penjat a YouTube, la companyia mostra com el fundador de l'empresa, Jeff Rann, assassina un elefant, que cau desplomat després del tret i que no oposa cap resistència ni recel amb els seus botxins.

En el vídeo, el fundador de l'empresa també defensa la idoneïtat de Botswana com a territori de caça d'elefants, perquè "no tenen cap altre lloc on anar".

"En la nostra posició d'éssers humans hem de controlar la població dels animals", assegura Rann.

.o0o.


El rei es va aficionar als safaris durant la dècada dels 60, i des de llavors ha viatjat per mig món per enfrontar-se a diferents preses

Juan Carlos I d'Espanya sempre ha sentit amor especial pels felins

Caçador blanc, sang blava Público.es

El rei Joan Carles es va aficionar als safaris el 1962. La reina Sofia demana ajuda per a una elefanta de Barcelona. El seu marit ha abatut óssos, llops, búfals, antílops i lleopards

"Nevera del rei", imatge gentilesa del bloc Té la mà Maria

Joan Carles de Borbó: el caçador que presideix una associació animalista

El monarca espanyol és president d'honor de WWF-Adena, una associació en defensa de la natura

Pots demanar ...


.o0o.

La premsa internacional es fa ressò de l'"enuig" a Espanya per les "cares aficions" del rei

El diari anglès 'The Telegraph' assegura que aquest nou episodi "s'afegeix a la vergonya que va passar la família reial" pel cas Froilà

Ara.cat

La premsa internacional s'ha fet ressò de l'accident del rei Joan Carles mentre caçava elefants a Botswana. El rotatiu anglès 'The Telegraph' publica a la seva web una crònica des de Madrid en què es destaca l'"enuig" i les "crítiques" de molts espanyols davant de les "cares aficions" del monarca", especialment "mentre el país està sumit en una crisi econòmica amb un alt índex d'atur i patiment real, especialment dels més joves".

El diari també destaca el mal moment que viu la monarquia després de l'episodi del cas Froilà, que va "avergonyir" la família real.

Altres mitjans com el també anglès 'Daily Mail', la BBC, el 'Washington Post' i la cadena CNN també es fan ressò de l'operació del monarca després de la caiguda mentre es trobava de viatge de cacera a Botswana.

.o0o.

Més informació:

.o0o.

El reportatge que a Espanya no s'ha vist sobre la mort del germà del rei

Discovery Channel relata els fets del març del 1956, quan Alfonso de Borbó va morir d'un tret de revòlver a la cara


L'incident amb arma de foc protagonitzat pel nét del rei no és el primer en què s'ha vist implicada la monarquia espanyola. De fet, en un episodi que no s'ha aclarit del tot mai el germà del rei Juan Carlos Alfonso de Borbó va morir d'un tret de revòlver a la cara el 29 de març de 1956 disparat pel futur monarca espanyol quan presumptament jugaven en una habitació de la residència familiar a Estoril (Portugal).

No hi va haver mai una investigació policíaca d'aquells greus fets, que es van fer passar inicialment com un accident del mateix Alfonso quan se li va disparar fortuïtament l'arma mentre la netejava.

Un documental de Discovery Channel, titulat Escándalos reales - Juan Carlos de España, relata els fets tal com podrien haver passat aquella Setmana Santa de 1956.

.o0o.

.o0o.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada