28 d’ag. 2012

El concurs XYZ convertirà el pont d’Amposta en una cascada

Font: intocabledigital.cat


Una cascada que raja del pont penjant d’Amposta, mitjançant un circuit tancat que agafa aigua del riu. Així és The Waterfall, el projecte guanyador del concurs d’art XYZ, un certamen públic organitzat a Amposta per Lo pati-centre d’art de les terres de l’Ebre, amb Carles Santos, Josep Igual, Oscar José, Antònia Ripoll, Maria Pons i Marian Marín al jurat.

The Waterfall ho firma l’equip d’arquitectes Morcillo i Pallarés de Cieza, Múrcia, format per Ana Morcillo Pallarés i Jonathan Russell Rule. Els dos autors conceben el pont d’Amposta com un punt que transita entre el món urbà i el natural. Ara, amb el resultat de The Waterfall, serà a més una experiència visual i sonora per a l’espectador que el creuï.

Lo Pati està dirigit per Antònia Ripoll, Maria Pons i Marian Marín i compta amb el suport de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta. El premi que organitza està dotat amb 5.000 euros per al projecte guanyador, i l’objectiu és apropar cada any l’art contemporani a la ciutat. Un miler de persones han votat en aquesta edició i The Waterfall es presentarà el 29 de setembre.

o0o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada