3 d’ag. 2012

La ignorància de la caverna no té fronteres


Explica la Gaceta en un article titulat “La Generalitat demana peatges per a tot Espanya i rebaixes en els de Catalunya” que a causa de la mobilització del #novullpagar d’aquest cap de setmana per l'anunci de Foment d'augmentar les tarifes, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, ha tingut la brillant idea de reclamar al Ministeri de Foment que estengui els peatges a les vies d'alta capacitat de tota Espanya i rebaixi el preu de les barreres que ja existeixen a Catalunya. Pel to emprat sembla que els ha semblat lleig.

Però sembla que encara els ha semblat més lleig, el fet que el conseller hagi insistit en que una rebaixa substancial dels preus actuals, per deixar-los en "cèntims d'euro", és una solució factible si s'igualen preus i s'instauren a tot Espanya. Com era d’esperar han tret arguments de pes per rebatre les pretensions del conseller, que sigui dit de passada, en comptes de anar a l’arrel del problema fa volar coloms.

Aquest mitjà cavernícola, seguint les tesis del PPC, però sense massa ubicació ni GPS, assenyala la incongruència de demanar un impossible, sobretot si es té en compte que la Generalitat no suprimeix els seus peatges i fins i tot, en posa més, com és el cas del túnel del Cadí, “la única ruta cap a França des de Catalunya”!!!

O la caverna és profundament messetària i no entén de geografia, i d’aquí l’obsessió de mirar-ho tot des del seu centre, o és plena de lluços, o les dues coses.

Font:
http://www.directe.cat/xoc-de-trens/221887/la-ignorancia-de-la-caverna-te-fronteres

La Generalitat pide peajes para toda España y rebajas en los de Cataluña

El millor de tot els comentaris. lloros de repetició d'un discurs desgastat racista, xenòfob, feixista que només la ignorància dels addictes consumidors de telebrossa amb el cervell rebullit poden repetir una i altra vegada. Sempre la mateixa cantarella, pobres. En fi, és el que hi ha, no donen a més ...

Informació relacionada

Prou peatges ! No volem pagar

o0o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada