5 d’ag. 2012

Manos Limpias demana que es jutgi a la Generalitat per presumpte sedició


La ultradreta espanyola ja demana que es jutgi per insurrecció contra l`ordenament constitucional establert (sedició) a la Generalitat, pel sol fet de dir que no hi han diners i que potser cal fer quelcom.


El sindicat ultradretà Manos Limpias ha fet arribar un escrit al president del govern titulat Daño al Interés Público, en el que demana a l`empara de l`article 29 del text constitucional que s`apliqui el mecanisme que preveu l`article 155 de la constitució espanyola, a la Generalitat de Catalunya, per obligar al compliment forçós de les obligacions o per tal de protegir l`interès general.

Concretament es refereix a l`escàndol de la Generalitat de Catalunya amb les crides a la insubmissió fiscal, i amb l`aprovació d`un pacte fiscal, que titllen d`il·legal, o a l`incompliment sistemàtic de les resolucions judicials com la sentència sobre l`Estatut. També fa al·lusió als processos judicials on estan imputats dirigents polítics, per malversació de cabals públics.

Afirmen entre d`altres que es trenca la solidaritat entre totes les nacionalitats i regions d`Espanya, que la riquesa del país en les seves diferents formes i sigui quina sigui la titularitat està subordinat a l`interès general, o que la imatge a Europa de la insubmissió i rebel·lia ha produït la desconfiança en els mercats financers internacionals.

També demana la intervenció a la comunitat andalusa pels mateixos motius.

I acaba demanant que es remetin els fets a la Fiscalia General de l`Estat, perquè es podria estar produint un presumpte delicte d`inducció a la sedició, per part dels màxims responsables de la Generalitat Catalana, en tractar d`impedir l`aplicació de les lleis fora de les vies legals.

Font: Ara o mai! 03.08.12

Informació relacionada:

La ignorància de la caverna no té fronteres

o0o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada