26 de juny 2013

Recull de Noticies sobre la MAT. Escatrón-Els Aubals-La Selva-La SecuitaDimecres 26 de juny del 2013, a les 21h
Sala santa Llúcia. La Selva del Camp  

NO a la MAT- La Secuita: Territori, Salut i Natura. 29 de juny
 
Dia 29 de juny a les 12h 
Sala d'actes Casal de La Secuita


. Xerrada informativa, al CASAL. El Masroig, 9 de juny a les 12.30 
Els ecologistes es proposen acabar amb el 'matrimoni' entre polítics i grans empreses elèctriques. 

Línies d'alta tensió i salut humana
Quan parlem de línies d’alta tensió ens referim a l’exposició als camps electromagnètics (CEM) de freqüències extremadament baixes (ELF).  

S'intensifica la campanya contra la MAT a les Terres de l'Ebre i al Camp
Xerrades: Divendres a les vuit del vespre al cafè de la Cooperativa de Vallmoll i dissabte a les 12 del matí al Casal de La Secuita.Andreu Escolà (GEPEC) "Es destinen molts esforços amb el territori per anar afegint més ferides". (Entrevista)
Alcover Radio. Andreu Escolà de la plataforma XarxaSud valora l’impacte de la línia de Molt Alta Tensió projectada al llarg de 101 quilòmetres. 

 Vivim en un context de forta crisi energètica que no fa sinó agreujar-se. Les mesures que ens vénen imposades aprofundeixen en aquesta situació, augmentant les desigualtats entre uns pocs beneficiaris i la gran majoria de damnificats d'un model energètic obsolet. Està a les nostres mans, a les de tothom, superar aquest sistema antidemocràtic i caminar cap a un nou model social i ambientalment més just. 


  


  
Ràdio Alcover (Sergi Franch)
Entrevistats: Andreu Escolà, president del Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes del Camp (GEPEC) - Xarxa Sud, Jordi Pucheu, alcalde de Falset, Eudald Roca, alcalde de La Secuita, Carlos Luz, alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta


    
  
  
  
  
  
  

-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada