22 de juny 2011

La Coordinadora d'ONG Solidàries, amb Arcadi Oliveres

Davant l'anunci del conseller d'Interior, Felip Puig, d'investigar les declaracions d'Arcadi Oliveres sobre els incidents al Parlament per si constituïen un delicte de calúmnies, la Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i l'Alt Maresme vol manifestar el seu ple suport a Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau de Barcelona:

1. Per la seva trajectòria de més de 40 anys en la defensa de la Pau, la no-violència, els Drets Humans i la Justícia Social.

2. Per estar sempre al costat de les veus i entitats crítiques i amb voluntat de transformació d'un sistema econòmic i polític injust, amb xerrades d'una gran claredat que conviden a la mobilització perquè un altre món, i una altra societat, és possible.

3. Per què, coherent amb la seva trajectòria, ha fet costat al moviment dels "indignats i indignades" en tot allò que se li ha demanat de participar, per donar i ampliar la seva veu. Com va fer una vegada més a Girona, en la multitudinària conferència del proppassat diumenge 5 de juny.

4. També, coherentment amb la seva trajectòria, s'ha manifestat sempre per unes accions no-violentes dins del moviment del 15M, tal com ho va reafirmar a la roda de premsa del mateix dimecres 15 de juny per valorar els fets ocorreguts en el Parlament de Catalunya.

5. Que una part de les seves declaracions referides a actuacions de la policia en algunes actuacions d'anys enrera, de les que ja s'ha disculpat per si poden haver estat mal interpretades, no poden emmascarar que en tot moment sempre ha defensat i promogut l'acció no-violenta en les manifestacions dels "indignats/des".

6. Reconeixem que l'Arcadi Oliveres ha seguit sempre els principis i valors que promou la Coordinadora d'ONG Solidàries i en aquests moments de crisi, incerteses i noves esperances, necessitem més que mai la seva veu esperançadora.

Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme

20 de juny de 2011

--0--

L'ombra de l'atzavara, ho comparteix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada