22 de juny 2011

La indignació inunda el centre de Tarragona

La manifestació amb l'esperit del 15M ha aplegat entre 6.000 i 10.000 persones que han posat en entredit el sistema actual.

Sergi ZC - Tarragona / delCamp.Cat


Acampats, indignats i, en general, descontents amb l'actual sistema, estaven avui cridats a manifestar-se a diverses capitals de l'Estat espanyol i Tarragona no n'ha estat una excepció.

Sis mil persones segons la Guàrdia Urbana i més de 10.000 segons l'organització, s'han manifestat pels carrers del centre de Tarragona per protestar contra la política de retallades del govern, la submissió de la política al sistema financer, l'abús de poder policial o la manipulació informativa dels mitjans de comunicació de masses, entre d'altres reivindicacions.

Sigui quina sigui la xifra exacte de manifestants, la jornada reivindicativa, organitzada per l'acampada de Tarragona i la Plataforma per la Defensa dels Drets Públics, ha aplegat a milers d'indignats que han proclamat consignes molt clares contra la política actual, els bancs i el sistema "capitalista i neoliberal" imperant i han demanat, per exemple, "la retirada immediata de tots els plans d'atac contra la joventut i les famílies treballadores", uns "habitatges dignes" o un "pla econòmic que crei ocupació". Llegir més

El dia abans, a Reus



Com més avança la manifestació, més gent s'hi va sumant.

El 19J a Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada