18 de juny 2011

No al Pacte de l’Euro

NO AL PACTE DE L’EURO

NOU ATEMPTAT A LA DEMOCRÀCIA

El 27 de juny, els governs europeus, entre ells Espanya, ratifiquen a Brussel·les el gran atracament socioeconòmic d’abast internacional anomenat Pacte de l’Euro, pel qual els polítics de la Unió Europea es posen a les ordres del FMI, del BCE, del BM i de la banca comercial i especulativa per a legislar en matèria socioeconòmica per sobre de la sobirania dels estats membres
¿Què se signa quan es ratifica el Pacte de l’Euro?
  • Tots els països hauran d'ajustar les seves lleis al que dictin els bancs, és a dir, els països no legislaran a favor de la protecció i dels interessos del ciutadà i sí ho faran per les grans corporacions financeres.
  • Es retardaran les edats de jubilació en tots els països europeus
  • Es reduirà el cost de l'acomiadament i impulsarà les ETT. Es rebaixarà la fiscalitat del treball llegant incentivar la contractació dels treballadors, d'aquesta manera s'anirà demolint el sistema de la Seguretat Social i s'anirà introduint la figura del "becari i del precari perpetus".
  • La congelació de totes les pensions
  • La reducció d'ajudes socials.
  • La reducció dels sistemes de Seguretat Social.
  • La reducció de la despesa en educació pública de manera que, empitjorant, es promogui i afavoreixi la seva privatització.
  • L'augment d'impostos directes i indirectes a la ciutadania i a la PIME
Però el Pacte de l’Euro és compatible amb l'augment de les despeses militars i la declaració de guerres als països amb recursos petrolífers mentre han de reduir pensions, tancar quiròfans, habitacions d'hospitals i aules universitàries, tot això per seguir augmentant el benefici dels bancs i de l'economia especulativa.

QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS

Avui 19J a partir de les 19:00 tots al carrer!

El Pacto del Euro from ATTAC.TV on Vimeo.

Un article on s'explica molt bé el Pacte de l'Euro i quant ens perjudicarà als ciutadans.

----
Informa't de la convocatòria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada