22 de juny 2011

Lluitem contra el Banco Santander i el seu Botín

El que està fent el Banco Santander és una vergonya. Els casos d’abús es multipliquen mentre Botín i els seus es fan cada cop més rics i poderosos. Acabem amb aquesta màfia!. A continuació una convocatòria que ens han fet arribar per a demà:

Convocatòria: dimecres 22 i dijous 23 de juny. Passeig de Gràcia 5.

Des de les 11h matí fins les 20h estaran en el Banco de Santander passeig de gràcia, 5 Barcelona.

Es convoquen accions i concentracions massives des de les 13,30 h fins a les 20h, la resta del dia estan allà recollint signatures i mails.

S'intentarà projectar diferents vídeos de la ruta per Espanya contra la banca, en el mateix banc (es necessita una tele de moltes polzades i manera de que arribi l'electricitat, també que pugui connectar-se un usb per al passi dels vídeos.

Més info a continuació:

Hola! Fa 11 anys Juan Pedro va patir un greu accident de cotxe quan tornava a casa de treballar per culpa d'un conductor que va encegar amb les llums llargues i que a més es va donar a la fuga.

Aquest és un resum de la trista història d'un jove de 30 anys i natural de Villargordo, a Jaén, i la seva família, explicada pel seu pare, i de com el Banc Santander a base d'enganys, xantatges, amenaces i estafes descarades es van apropiar dels seus diners (el que va rebre com a indemnització per l'accident) impedint pagar l'atenció sanitària adequada.

11 anys després de l'accident Juan Pedro segueix resistint, mentre la seva família segueix lluitant contra l'imperi d'Emilio Botín per fer justícia i salvar el seu fill. Lluitaran fins al final.

Juan Pedro, tetraplègic de 30 anys, versus el Banc Santander (Trailer)


Aquesta és la naturalesa real dels individus que governen aquest país, "els banquers" ... autèntic càncer de la nostra societat.
--o--

UN CIUTADÀ EXEMPLAR I VALENT ENCARA AL PRESIDENT DEL BANCO DE SANTANDER

15M. Álvaro José Van Den Brule a la junta d'accionistes del Banco Santander 2011

--o--

Annie Yumi Joh, (SETEM) a la Junta General d'Accionistes del Banco Santander el 17 de juny de 2011

Intervenció d'Annie Yumi Joh, responsable de l'Àrea de Finances Ètiques de SETEM a la Junta General d'Accionistes del Banc Santander el 17 de juny de 2011. Dades disponibles a la web de la campanya de SETEM "Banca Limpia.com, som clients, no còmplices"

--o--

Intervenció de Jordi Calvo, (Centre Delàs d'estudis per la pau de Justícia i Pau Barcelona) a la Junta General d'Accionistes del Banco Santander el 17 de juny de 2011

Intervenció de Jordi Calvo, responsable de campanyes de Centre Delàs d'estudis per la pau de Justícia i Pau Barcelona davant la Junta General d'Accionistes del Banco Santander el 17 juny 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada