9 de set. 2010

Veïns de la Serra d’Almos i el Priorat organitzen el 12 de setembre una bicicletada reivindicativa contra el cementiri nuclear

L’acte es realitzarà el proper diumenge 12 de setembre, i els organitzadors preparen la constitució d’un Grup de Veïns del Priorat en contra del cementiri nuclear.

La bicicletada reivindicativa en contra del cementiri nuclear a Ascó, ha estat organitzada per un grup de veïnes i veïns de la Serra d’Almos i el Baix Priorat, i té el recolzament de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) i del Grup Intercomarcal Veïns d’Ascó.

L’acte té la intenció de recordar a la població d’aquest territori que la problemàtica del cementiri nuclear continua ben viva, i que Ascó continua sent el principal candidat preferit pel Govern de l’Estat espanyol per abocar-hi les gairebé 7000 tones de barres d’urani més altres quantitats de residus radioactius procedents del desmantellament de les centrals nuclears de l’Estat.

L’acte, que és obert a tothom i apte per a tot tipus de condicions físiques, es realitzarà el proper diumenge 12 de setembre i s’iniciarà a la Serra d’Almos a les 10h. davant la parada d’autobús. Des d’allí s’anirà fins als Guiamets (11h.), per seguir cap a Capçanes (12’30h.) i Marçà (13’30h.). La bicicletada conclourà sobre les 14h. a la Plaça de la Quartera de Falset on és llegirà un manifest conjunt i hi haurà un vermut per a tots els participants.

Des de la CANC i Veïns d’Ascó s’està preparant per a les properes setmanes una marxa a peu i en bicicleta des de Móra d’Ebre fins Ascó.

VEÏNES I VEÏNS DE LA SERRA D’ALMOS I EL PRIORAT

Font: Bolc de la CANC

divendres 10 de setembre
parlament a la 3a Marxa de Torxes de les Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada