20 de març 2012

#primaverareus, contracongrés al de CDC

Els que ens roben i ens retallen es reuneixen a Reus, plantem cara a les seves polítiques!

Assemblea Popular de Reus

Davant la realització del CONGRÉS NACIONAL DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA QUE ES CELEBRARÀ A REUS ELS PROPERS DIES 23, 24 I 25 DE MARÇ, L'ASSEMBLEA POPULAR DE REUS CONVOCARÀ UN SEGUIT D'ACTES ELS MATEIXOS DIES DEL CONGRÉS.


PRIMAVERA REUS

Els que ens roben i ens retallen

es reuneixen a Reus,

plantem cara a les seves polítiques!

Davant la realització del CONGRÉS NACIONAL DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA QUE ES CELEBRARÀ A REUS ELS PROPERS DIES 23, 24 I 25 DE MARÇ, L'ASSEMBLEA POPULAR DE REUS CONVOCARÀ UN SEGUIT D'ACTES ELS MATEIXOS DIES DEL CONGRÉS PER TAL D'ASSENYALAR I DENUNCIAR ALS QUI ESTAN PORTANT A TERME LES RETALLADES, PRIVATITZACIONS I DESMANTELLAMENT DEL SECTOR PÚBLIC a Catalunya, als qui ens retallen drets laborals i socials, als qui ens reprimeixen si protestem i exigim els nostres drets, als qui ens exigeixen "sacrificis" mentre cobren uns sous elevats per portar a terme les polítiques marcades per la banca i els poders econòmics, veritables responsables de la crisi.

Des de l'Assemblea Popular s'està organitzant la resposta ciutadana a aquest congrés per tal de mostrar el nostre rebuig a les polítiques encapçalades per persones com Artur Mas, Boi Ruiz, Mas Colell o Felip Puig. Per això s'estan organitzant un seguit d'activitats, assemblees, debats, accions i manifestacions a Reus, que s'aniran concretant progressivament.

Fem una crida a participar-hi a tota la gent afectada per les retallades de serveis públics i prestacions i per les privatitzacions, que bàsicament som totes i tots, però de forma molt especial als treballadors i treballadores, als usuaris i usuàries, dels sectors més afectats, com són sanitat i educació.

Recordem de pas que CDC (i CiU com a coalició) han donat el seu suport i aprovació a la reforma laboral aprovada el passat mes de febrer pel govern del PP, l'atac més fort contra els drets laborals produït des de la Transició, una reforma que, a més de l'abaratiment de l'acomiadament, el foment de la precarietat i la flexibilització de les condicions laborals, significarà una desregulació quasi total de les relacions laborals, la pèrdua de valor dels convenis i el sotmetiment total dels treballadors i treballadores als interessos empresarials.

Per tot això, fem una crida al conjunt de dels i les treballadroes de Catalunya, als moviments socials, als sindicats alternatius i combatius, als col·lectius i organitzacions de l'esquerra anticapitalista, vinguin a donar suport a les mobilitzacions que es duin a terme a Reus i a participar-hi.

Per més informació: www.primaverareus.cat

Per contactar amb nosaltres: primaverareus@gmail.com

twitter: @primaverareus

pàgina de facebook: contra congrés de CDC a Reus

#primaverareus

Programa detallat #primaverareus:

Dimecres 21 de març: Comença la Primavera!

Convocatòria de rodes de premsa arreu del territori davant les seus de convergència Democràtica de Catalunya per donar a conèixer el rebuig cap a les seves privatitzacions i difondre la convocatòria del contracongré

Divendres 23 de març:

16:00: Alliberament i acampada a la plaça del Mercadal.

18:00: Des de la plaça del Mercadal, cercavila + performance pel centre de la ciutat per denunciar les retallades i les privatitzacions.

19:30: Xerrada “Parlamentarisme i assemblearisme al segle XXI” a càrrec de l’escriptor i activista Félix Rodrigo Mora, vinculat al 15-M de Madrid.

21:00: Sopar popular al Mercadal.

22:00: Assemblea oberta al Mercadal.

23:00 / 1:00: Concerts i activitats al Mercadal

Dissabte 24 de març:

11:00 / 13:00: Taula rodona a la plaça del Mercadal entorn les alternatives al capitalisme, amb la participació de Félix Rodrigo Mora, del 15-M de Madrid, David Fernández, activista social i periodista del setmanari La Directa, un membre de la Cooperativa Integral Catalana, i Àngels Martínez, de Dempeus per la Salut Pública i la Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut.

14:30: Dinar popular al Mercadal.

16:30: Des de plaça Mercadal, manifestació cap al Tecnoparc (indret on se celebra el congrés de CDC) amb el lema “No tinguem por! Plantem cara!”.

18:30 (aprox.): arribada de la manifestació al Tecnoparc. Lectura del manifest de l’Assemblea Popular de Reus, parlaments de diferents activistes sindicals i socials, del 15-M de Reus, de l’EIC i de la CGT.

21:00: Sopar popular al Mercadal.
22:00 / 1:00: Concerts i activitats al Mercadal.

Diumenge 25 de març:

11:00: Concentració al Mercadal i marxa cap al Tecnoparc.

o0o

TRENS DE BARCELONA A REUS 23 MARÇ 2012.
Bcn Sants- Vilanova i la Geltru- Sant Vicents- Torredenbarra- Altafulla- Tgn- Vilaseca- Reus
MÉS INFO DELS TRENS DE BCN o LLEIDA, ETC... www.rodaliesdecatalunya.cat

* Tota la informació: cartells, programa, manifest, qui som, actes previs… a http://www.primaverareus.cat
o0o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada