3 de juny 2010

El Club Bilderberg, es reuneix a Sitges



Sitges acull des d'avui i fins dissabte una reunió de poderosos envoltada de misteri. Els integrants del Club Bilderberg, presidents d'empreses, bancs, caps d'estat, membres de les monarquies europees i altres persones influents, es trobaran en un hotel de luxe de la localitat, l'hotel Dolce, i debatran sobre l'estat del món.

Fonts diplomàtiques han confirmat la presència de la reina Sofia en aquesta trobada, a la qual també està previst que hi assisteixin el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero; el president d'Acciona, José Manuel Entrecanales; el de La Caixa, Joan Maria Nin; l'exministre d'Economia Pedro Solbes; el president del Banc Central Europeu, Jean-Claude Trichet, o l'exsecretari de l'OTAN Jaap de Hoop Scheffer.

La trobada del Club Bilderberg se celebra cada any en un país diferent, la darrera va ser a Atenes, i reuneix més d'un centenar de destacats dirigents mundials. La reunió és privada, envoltada de discreció i no fa públic el contingut del debat ni les conclusions a què s'hagin arribat. De fet, als treballadors de l'hotel on es farà se'ls ha demanat discreció i l'accés al recinte serà molt difícil. Els Mossos d'Esquadra garantiran la seguretat dels alts càrrecs reunits i han organitzat un dispositiu de seguretat especial davant les convocatòries de manifestacions de grups antiglobalització.

La primera conferència Bilderberg es va organitzar a l'hotel Bilderberg, prop d'Arnhem, als Països Baixos, el 1954.

Font: TV3

Llista completa dels participants a la partida: Clica AQUÍ
Conferència Bilderberg
a Viquipedia

Club Bilderberg. Entrevista a Arcadi Oliveres from AttacTV on Vimeo.

Arcadi Oliveres - Entrevista (segona part) from AttacTV on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada