4 d’ag. 2011

ANONYMOUS: Operation Facebook

Em faig ressò d’aquesta nota de la gent d’Anonymus, crec que és força interessant.

5 novembre 2011 Operació Facebook

Atenció ciutadans del món. Som Anonymous.

Desitgem obtenir la teva atenció, esperant que atenguis els següents advertiments:

El seu més adorat mitjà de comunicació serà destruït. Si tu ets un hacktivista o un subjecte que només vol protegir la llibertat d'informació, llavors mira i uneix-te a la causa i mata Facebook pel bé de la teva pròpia privacitat.

Facebook ha estat venent informació a agències governamentals i donant accés clandestí a empreses de seguretat informàtica perquè ells puguin espiar gent a tot arreu del món. Algunes d'aquestes trucades, WhiteHat infosec, en espanyol una mena de Seguretat Informàtica Barret Blanc estan treballant per governs autoritaris, com els d'Egipte i Síria.

Tot el que fas a Facebook, es queda a Facebook, sense importar la teva configuració de "privacitat", també "eliminar" el teu compte és impossible, fins i tot si vols eliminar per sempre el teu compte, tota la teva informació personal es queda a Facebook i pot ser recuperada en qualsevol moment. Canviar la configuració de privacitat del teu Facebook per fer-lo més privat és també una il·lusió. Facebook sap més de tu que la teva família.
http://www.physorg.com/news17061427…
http://itgrunts.com/2010/10/07/face…

No podeu amagar-se de la realitat, que la totalitat de la gent de l'internet, viu. Facebook és l'oposat de la causa Antisec. No estàs fora de perill ni d'ells ni de cap govern. Un dia ens adonarem i recordarem el que vam fer i s'adonarem que estàvem bé, agrairan als amos de l'internet, que no els estem fent mal, sinó salvant-los.

Els disturbis estan en marxa. No és una batalla pel futur de la privacitat i la publicitat. És una batalla per l'elecció i el consentiment informat. Es desenvolupa perquè la gent està sent violada, abusada, assetjada i confosa per fer coses de les quals no entenen les seves conseqüències. Facebook diu que dóna als seus usuaris opcions, però això és completament fals. Li dóna als usuaris la il·lusió que oculta els detalls d'ells mateixos "pel seu propi bé" quan en realitat estan fent milions amb tu. Quan un servei és "gratis", en realitat vol dir que estan fent diners amb tu i amb la teva informació. Pensa-ho per una estona i prepara't per al dia que farà història, 5 de novembre de 2011, # opfacebook. Compromès. Aquest és el nostre món ara. Existim sense nacionalitat, sense cap credo religiós.



Tenim el dret a no ser vigilats, no ser assetjats i no ser usats com a guany. Tenim el dret de no viure com esclaus. Som Anonymous, som legió, no perdonem, no oblidem, espera’ns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada