23 d’ag. 2011

Manifestació contra la visita del Papa a Madrid

Més de 15.000 persones segons els i les organizadores, van sortir als carrers de Madrid per protestar contra la visita del Papa i el seu respectiu finançament amb diners públics. Des del primer moment, la tensió per part de la policia va ser més que palpable repartint empentes i crits als i les manifestants durant tot el recorregut. No van faltar els nombrosos insults i provocacions procedents dels peregrins catòlics, fins al punt d'arribar a escopir i agredir alguns manifestants mentre envoltaven la manifestació. La marxa va acabar completament col·lapsada entre el carrer Alcalá i Sol, on la policia a última hora va decidir carregar contra els i les manifestants deixant 8 ferits i 8 detingutss. Durant diverses hores el pas pels carrers principals de Madrid va estar vetat pels manifestants.





Una desena d'agents. El dia 18 d'agost, al voltant de les 23.00, transitaven pel carrer Atocha després d'haver intervingut en una concentració contra la "violència policial" en Sol En un moment donat, segons apareix en el vídeo difós per Internet, cinc d'ells envolten a una parella. Un bufeteja a la noia. El fotògraf 'freelance' Daniel Nuevo, que recull el moment amb la seva càmera, relata poques hores més tard haver rebut una pallissa per part dels uniformats després que el seu flash delati la seva presència.
o0o

"Investigarà" la policia espanyola si hi va haver abús d'autoritat contra manifestants
o0o

Intolerància religiosa a Espanya

L'educació de la senyora del JMJ


Un grup de indignats 15 M, portant pancartes amb eslògans "contra la violència policial", esdevinguda el dia anterior contra una jove i un periodista gràfic, és increpat per alguns participants del JMJ, en especial per una dona que a més de increpar els persegueix. Després de petits rifirafes, la dona els convida a anar-se'n a la "puta Cuba" amb els rojos i els ateus.
Aquest vídeo ha estat filmat per: Carlos González Ximénez
o0o

I mentre el Papa dormia ... macrobotellón

o0o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada