23 de des. 2011

Els Mossos detenen 5 guàrdies civils en el marc d'una operació contra lladres d'autopistes

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc guàrdies civils en una operació contra una banda de lladres que actuava a les autopistes. Cinc persones més, totes presumptes membres de l'organització, que actuava sobretot a l'AP-7, han estat detingudes en la mateixa operació.


Segons publica el diari "El Periódico" les detencions dels guàrdies civils es van fer fa uns dies i van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Els agents formen part de Grup Operatiu d'Autopistes a Catalunya i, segons el rotatiu, la banda indicava als guàrdies civils on podien recollir alguns dels cotxes que prèviament havien robat, i a canvi els agents presumptament els facilitaven informació dels fitxers policials, una informació que els servia per saber si els investigaven o no.

La mateixa font assegura que no consta que els lladres subornessin els guàrdies civils ni que aquests cooperessin en els robatoris. Les detencions s'han fet a Terrassa, Barcelona, Sant Boi de Llobregat i l'Hospitalet. La policia catalana imputa a la banda més d'un centenar de robatoris i ha recuperat una vintena de cotxes de gamma alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada