17 de març 2010

El 20 de març, a Barcelona: “els zapatistas no estan sols”.

El 20 de març, a Barcelona: concentració política i cultural, per a cridar, juntament amb altres col·lectius d'Europa i Amèrica, que “els zapatistas no estan sols”.

A la Otra Campaña Nacional i Internacional
A les bases de suport zapatista (BAZ)

En el marc de les activitats que diversos col·lectius europeus han organitzat entre el 12 i 21 març de 2010, per a aixecar la veu en suport als pobles zapatistas, volem expressar que des de Barcelona, a Catalunya, ens unim a aquestes accions per a denunciar la repressió del govern mexicà, que amb l'exèrcit i paramilitars, reprimeix a les bases de suport zapatista, que dignament s'organitzen i lluiten pels seus drets.

Us informem que el dia 20 de març (17 h.), aquí a Barcelona, en la plaça de Sant Jaume, farem una concentració política i cultural, per a cridar, juntament amb altres col·lectius d'Europa i Amèrica, que “els zapatistas no estan sols”.

Atentamente

Barrikada Zapatista de Barcelona
NomadaSintópico

Xerrades i debats:

- Dilluns 15 a les 19 hores: Casa Aukan, Fontrodona 15
- Dimecres 17 a les 19 hores: Centre Cultural EXIT, Rambla del Raval 34
- Divendres 19 a les 21 hores: CSO Barrilonia, San Rafel 8

http://www.europazapatista.org/?El-20-de-marzo-en-Barcelona

20 de Març: Desllorigada Nacional i Internacional de Suport i Solidaritat amb les BAZ

Us cridem a unir les nostres forces, a aixecar les nostres veus en suport i solidaritat amb les Bases de suport Zapatista, amb els pobles i "ejidos" chiapanencs que enfronten l'ofensiva paramilitar dels mals governs i de la classe política i econòmica de Mèxic, realitzant el pròxim dia 20 de març una acció desllorigada nacional i internacional.

Llegir més...

Seguiment de la setmana solidària amb els i les zapatistes a Europa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada