7 de gen. 2011

Un "campetxano" molt confús

Pere Mas

Tot és molt confús . Un programa de Catalunya Ràdio parla amb el rei, però la conversa no s'emet. L'espai “Tot és molt confús”, dirigit per Pere Mas, passa els filtres de la Zarzuela trucant de part de “Mas de Catalunya”.

Poc després de la conversa, una trucada convenç els responsables de l'emissora de no emetre el tall.
Al mataix programa es recull tot el procés fins arribar a parlar amb el rei i s'ironitza sobre la no emissió de la conversa amb el rei.

“Tot és molt confús” parla amb la Zarzuela


CCRTV força la retirada d'un vídeo penjat a Youtube amb les paraules del monarca

Font: Avui

El Rei s'empipa amb CatRàdio
Crònica.Cat

Després que s'hagi sabut a través d'Internet la broma de Catalunya Ràdio al Rei Juan Carlos I, fonts de la Casa Reial espanyola consideren 'molt greu' l'incident, sobretot per suplantar la identitat del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, per 'obtenir una gravació' del Rei.

La Zarzuela assegura que la trucada telefònica “està fora de lloc” i no s'expliquen perquè l'equip del programa va seguir amb la broma si ja sabien que no s'emetria degut al llibre d'estil de la cadena radiofònica. Després de tota la polseguera aixecada, la direcció de Catalunya Ràdio ha demanat a YouTube que retiri de la seva pàgina l'arxiu d'àudio.

Els propis membres del programa “Tot és molt confús” han explicat als primers minuts de l'espai en el qual s'havia d'emetre la conversa amb Juan Carlos I que no podrien emetre la cinta, tot i que si han difós els instants previs a la conversa amb el Rei d'Espanya. Con informàvem ahir, a la gravació es pot escoltar com un redactor de l'equip demana a la Casa Reial espanyola poder felicitar el Rei en nom del “secretari del senyor Mas de Catalunya”.

Aquesta petició tenia un doble sentit, ja que el conductor del programa es diu Pere Mas, en coincidència amb el cognom del nou president català. La broma va tenir tant èxit que el propi Juan Carlos I s'ho va creure i va començar la conversa amb un “hola President”. Catalunya Ràdio ha explicat que aquest tipus de bromes no s'emeten si les dues parts implicades no estan d'acord en que s'emeti.

Veure el vídeo censurat a sota (Font El Periódico).


El Rei s'empipa amb CatRàdio
La broma de Mas a Juan Carlos I (Font: El Periódico de Catalunya)


Catalunya Ràdio censura una conversa amb el rei perquè la broma no compleix els criteris del llibre d'estil
Ara.Cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada