7 de gen. 2011

Wikirebels. El documental de wikileaks en català i castellà

Un documental sobre el lloc web que amb les seves filtracions està posant en escac a la diplomàcia internacional i mostrant la veritable cara del sistema. - Subtitulat en català i castellà

Font: Kaos en la Red

Exclusiva "tall" del primer documental en profunditat sobre WikiLeaks i la gent darrere de l'organització!

Des de l'estiu de 2010 fins a ara, la televisió sueca ha estat seguint a WikiLeaks, la xarxa de mitjans secrets, i al seu enigmàtic Editor en Cap, Julian Assange.

Els reporters Jesper Huor i Bosse Lindquist han viatjat a països clau on opera WikiLeaks, entrevistant a membres directius, com Assange, el nou portaveu Kristinn Hrafnsson, i d'altres personatges com Daniel Domscheit-Berg, que ara està començant la seva pròpia versió - Openleaks.org!

Cap a on es dirigeix aquesta organització tan discreta? Més forta que mai, o desarmada pels E.E.U.U.? Qui és Assange: campió de la llibertat, espia o violador? Quins són els seus objectius? Quins són les conseqüències per a Internet?


Wikirebels en català 1


Wikirebels en català 2


Wikirebels en català 3


Wikirebels en català 4

En castellano.

Un documental sobre el sitio web que con sus filtraciones está poniendo en jaque a la diplomacia internacional y mostrando la verdadera cara del sistema. - Subtitulado en catalán y castellano

[Para activar los subtítulos: click sobre el ícono "CC" abajo a la derecha]

Exclusiva corte en bruto del primer documental en profundidad sobre WikiLeaks y la gente detrás de la organización!

Desde el verano de 2010 hasta ahora, la televisión sueca ha estado siguiendo a WikiLeaks, la red de medios secretos, y a su enigmático Editor en Jefe, Julian Assange.

Los reporteros Jesper Huor y Bosse Lindquist han viajado a países clave en donde opera WikiLeaks, entrevistando a miembros directivos, tales como Assange, nuevo portavoz Kristinn Hrafnsson, así como personas tales como Daniel Domscheit-Berg, que ahora está comenzando su propia versión - Openleaks.org!

¿Hacia donde se dirige esta organización tan discreta? Más fuerte que nunca, o desarmada por los E.E.U.U.? ¿Quién es Assange: campeón de la libertad, espía o violador? ¿Cuáles son sus objetivos? ¿Cuáles son las consecuencias para Internet?

(Mirrored from SVTplay.se)

[Subtitulado en Español]

Click aquí para descargar en formato MPEG4

Archivo de subtítulo en formato .SRT (SubRip)


WikiRebels - El documental de Wikileaks - Subt. Español
[Para activar los subtítulos: click sobre el ícono "CC" abajo a la derecha]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada