25 de maig 2011

Arcadi Oliveres: el dret a la indignació i a la reacció col·lectiva

XERRADA : el dret a la indignació i a la reacció col·lectiva

A càrrec d’ARCADI OLIVERES. Activista per la justícia social. President de Justícia i Pau

Dijous 26 de maig a les 19.30h a la sala d’actes de l’Ateneu Juvenil i l'Estudi.

C/Horta de Santa Maria, 14. Cambrils.

-oOo-

Arcadi Oliveres i la protesta dels indignats


-oOo-

Arcadi Oliveres. Arriba a Reus per donar suport a AcampadaReus

Avui a les 22:00h a la Plaça Mercadal


Mostra un mapa més gran

L'Arcadi Oliveres ve a Reus per tal de donar suport a la iniciativa que entre tots em engegat aquests dies. Les seves paraules de ben segur que ens ompliran d'energia per seguir.

Us esperem a la Plaça !!
-oOo-

Xerrada d'Arcadi Oliveres a l'acampada dels 'indignats' de Reus (I)

Jordi Escoda / Reuusdigital.Cat

El professor d'Economia de la UAB i president de Justicia i Pau, Arcadi Oliveres, va oferir dijous passat una xerrada als 'indignats' presents a la plaça del Mercadal.

A la xerrada, que va rebre la presència de més de 500 persones, es va parlar sobre la indignació present a la ciutadania i l'especulació, un dels factors més importants de la crisi actual, segons el professor. Va indicar dades sobre l'especulació, la qual mou quaranta vegades més capital que el comerç global i que no hi ha cap autoritat mundial que es dediqui a controlar-la. Arcadi Oliveres va posar exemples de grans especuladors i d’entitats financeres implicades.

El president de Justícia i Pau va fer també una preu explicació de les causes de la crisi econòmica i financera actual amb les hipoteques brossa i les aseguradores, així com dels processos mercantils internacionals. Oliveres va criticar a Reus, els ERE que apliquen les empreses amb generen beneficis econòmics, i va ressaltar la importància dels immigrants en el context econòmic català i espanyol.


Xerrada d'Arcadi Oliveres a l'acampada dels 'indignats' de Reus (II)
Segona part del resum de la xerrada que el professor d'economia de la UAB i President de Justicia i Pau Arcadi Oliveres va oferir dijous passat a la nit a l'acampada dels indignats a la Plaça del Mercadal davant de més de 500 persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada