13 de maig 2011

GRÈCIA - URGENT! Dos manifestants greument ferits, un d'ells en estat de coma

Més informació: Europa Zapatista

- 11 de Maig: La repressió policíaca ha omplert amb sang els carrers d'Atenes.
- En procés manifestacions contra la repressió.

La primera reacció veient les fotos que segueixen aquest petit escrit és: "això no pot passar a Europa". No obstant això són fotos d'una capital europea. Igual podrien ser de Londres, Roma, Barcelona, ​​París ... Són d'Atenes. On la repressió policíaca sota els ordres del govern grec contra manifestants que protestaven ahir en el marc de la vaga general, del 11 de maig, per les polítiques que exterminen la societat, ha enviat als hospitals a 97 manifestants. Dos d'ells molt greument ferits per cops policíacs incontrolats.

El company GK, de trenta anys, membre de la "Assemblea de Resistència i Solidaritat de Barri Kypseli" està a l'hospital de Nike i els metges lluiten per la seva vida. Les ferides mortals es van provocar per cops al cap. Quan la van traslladar a l'hospital estava en "estat de mort", segons el comunicat dels metges. L'operació per treure els hematomes cerebrals que es van provocar pels cops policíacs va durar 4 hores. Els metges encara no poden dir si viurà o no i com.

Un altre manifestant, l'MP de 29 anys està hospitalitzat a Evaggelismos, on els metges el van haver d'operar d'urgència, li van haver de treure la melsa per salvar-li la vida.

A Atenes els últims anys hem viscut i patit la repressió brutal de les forces de repressió. No obstant això l'atac maníac d'ahir, un atac sense raó i motiu contra els manifestants, sense el pretext habitual dels incidents, no es pot descriure en paraules. HAN DECLARAT LA GUERRA CONTRA LA SOCIETAT.







ULTIMA HORA. A trenc d'alba, uns feixistes han apunyalat i assassinat a un immigrant. En aquest moment està en procés un altre programa governamental contra els immigrants i al voltant de 1000 feixistes van pel centre d'Atenes ...

No hi ha dubte, com en tants altres llocs del món, avui a Grècia i bona part d'Europa camina la barbàrie del capitalisme, amb les seves polítiques neoliberals i els seus exèrcits d'esbirros. I tot és possible, fins i tot el retorn del feixisme més pur i cru, si és que alguna vegada se'n va anar ...

Font: Radio Zapatista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada