11 de maig 2011

¡Estamos hasta la madre! Marxa Nacional per Justicia y Paz. Mèxic

Javier Sicília convoca al poble de Mèxic

En front de la violència generada per Calderón en la seva lluita contra l'impossible, ha generat no 30.000, sinó més de 100 mil morts fent de Mèxic un cementiri nacional. El missatge de Sicília és clar: Prenem els carrers, prenem-los-hi a l'exèrcit de Calderón, recuperem la capacitat d'"encabronar". Donem fi a l'absurda guerra contra les drogues.

En resposta a la crida de Javier Sicília, milers de bases de suport zapatistes i centenars de adherents marxar en silenci pels carrers de Sant Cristóbal. A la plaça de la Pau (plaça de la Resistència) part de la comandància del CCRI-CG va donar a conèixer el document de l'EZLN signat pel SI Marcos. Ho van fer en castella, en tsotsil, tseltal, tojolabal i chol. A les imatges el Comandant David dóna lectura al document en castilla.

-.-:-.-

La Xarxa ciutadana per la Pau i la Justícia a Morelos va sorgir el 28 de març, quan es va conèixer la notícia de l'assassinat de Juan Francisco Sicília Ortega, fill del company Javier Sicília, els germans Luis Antonio i Julio Cesar Romero Jaimes, Gabriel Alejos Cadena i tres persones més. La primera acció de la xarxa, formada per Ciutadans, artistes, promotors culturals, poetes, escriptors i membres d'organitzacions no governamentals, va ser constituir una ofrena permanent a les portes del palau de govern estatal, al Zócalo de Cuernavaca, fins que no s'aclareixi aquests assassinats.

Lluny de fer-ho, el govern incorre una vegada més en violacions al seu sistema de justícia, com alerten la Comissió Independent de Drets Humans de Morelos i el Centre de Drets Humans Digna Ochoa sobre la pràctica instituïda a Colòmbia, de presentar supòsits resultats mitjançant persones a manera de bocs expiatoris, com consideren va ser el cas del jove torturat que les autoritats van presentar davant els mitjans com a culpable dels assassinats.

Aquests dies, a través del seu lloc a Internet, la xarxa dóna compte de l'organització, a nivell nacional i internacional, de la Marxa Nacional a la qual Javier Sicília ens convoca. Entre el 5 i el 8 de maig ens crida a participar en aquesta iniciativa social contra l'absurd de la guerra del poder. Tant més important quan aquesta mateixa setmana tracten d'aprovar la reforma de Llei de Seguretat Nacional que aprofundeix en l'establiment d'un estat policíac-militar que obre la via militar a la repressió de moviments socials.

Font: Chiapas Indymedia

-.-:-.-

Invitació a joves - Javier Sicília - MAIG 8

-.-:-.-

Bloc per coordinar i informar-se i organitzar-se per la Marxa Nacional del 8 de maig. Inclou Chiapas.

-.-:-.-

Més Informació:

8 maig 2011

-.-:-.-
-.-:-.-
Multimèdia
7 maig 2011

A Chiapas ...

Vídeo del discurs llegit pel Comandant David durant el míting a la marxa silenciosa

En aquest enllaç http://vimeo.com/23427224


Untitled from Medios Independientes on Vimeo.

En resposta a la crida de Javier Sicília, milers de bases de suport zapatistes i centenars de adherents marxar en silenci pels carrers de Sant Cristóbal. A la plaça de la Pau (plaça de la Resistència) part de la comandància del CCRI-CG va donar a conèixer el document de EZLN signat pel SI Marcos. Ho van fer en castella, en tsotsil, tseltal, tojolabal i chol. A les imatges el Comandant David dóna lectura al document en castilla.

6 maig 2011

5 maig 2011 4 maig 2011 3 maig 2011 2 maig 2011
-.-:-.-
Pel seguiment a la marxa per TV Chinelo

http://www.livestream.com/radiocomu ...

Àudio de la sortida de Cuernavaca

http://kehuelga.org/diario/spip.php?article603

MÉS INFORMACIÓ:

Llista de convocatòries per a marxes en tot el país per el 8 de maig

http://kehuelga.org/diario/spip.php?article601

http://www.regeneracionradio.org

http://cmldf.lunasexta.org

Chacatorex

Xarxa de Mitjans Lliures de Chiapas

http://radiozapatista.org

http://komanilel.blogspot.com

http://frecuencialibre991.blogspot.com

http://chiapas.mediosindependientes.org

http://chiapasdenuncia.blogspot.com

http://www.pozol.org

-.-:-.-

La Llei de Seguretat Nacional
-.-:-.-

Font: Chacatorex

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada