14 d’oct. 2011

Exigeixen la dimissió de Puig durant la seva visita a Reus

Pobleviu.cat 14/10/2011

Una trentena de persones s’ha concentrat avui al migdia davant l’Ajuntament de Reus, per exigir la dimissió del Conseller d’Interior Felip Puig, el qual ha sigut rebut per l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i els portaveus dels diferents Grup Municipals de l’Ajuntament, a excepció del portaveu del Grup Municipal de la CUP de Reus, David Vidal.

Amb una pancarta amb el lema “Les retallades s’apliquen a cops de porra. Felip Puig Dimissió!”, i davant d’una important presència policial que s’ha mantingut a distància dels i les concentrades, el Conseller d’Interior ha sigut rebut pels alts comandaments dels Mossos d’Esquadra i el president de l’Ajuntament a l’entrada del Palau Municipal. Mentrestant, la trentena de concentrades, mitjançant les xarxes socials, l’han escridassat i han cridat “dimissió!”.

A més, les persones concentrades han aprofitat l’expectació veïnal generada per fer una crida a la manifestació de demà dissabte, a les 6 de la tarda des del Punt d’Informació del 15-M ubicat al carrer Sant Joan, convocada per l’Assemblea Popular de Reus.

Les persones concentrades han esperat entre 50 i 60 minuts, que ha durat la recepció oficial, per escridassar de nou al Conseller d’Interior, quan aquesta ha sortit del Consistori per anar amb el cotxe oficial (n’hi havia fins un total de 6 que acompanyaven tota la comitiva) fins a la Comissaria de la Guàrdia Urbana, on el Conseller ha presidit una reunió de la Junta de Seguretat Local.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada