28 d’oct. 2011

"L'educació en un món en crisi", a càrrec d'Arcadi Oliveres

3 de novembre a les 18:30h.

Acte d'inauguració del curs acadèmic 2011-2012

El President de la Diputació de Tarragona , Josep Poblet i Tous, i el Claustre de professors de l'Escola d'Art i Disseny a Reus es complauen a convidar-vos a l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2011-2012, que tindrà lloc el proper dia 3 de novembre a les 18:30h., a la Sala Polivalent de l'escola, Passeig Boca de la Mina 35-39, Reus.

La conferència inaugural "L'educació en un món en crisi", anirà a càrrec del Sr. Arcadi Oliveres, economista, professor d'economia aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona i President de Justícia i Pau.

Escola d'Art i Disseny a Reus

Arcadi Oliveres


És un rebel, un activista social, una d'aquelles persones convençudes que canviar el món és possible. És l'economista Arcadi Oliveres, professor del departament d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de Justícia i Pau. Oliveres, que sempre s'ha mostrat crític amb el poder polític i econòmic, és, en aquests moments, una de les veus que s'alcen amb més contundència contra el que ell anomena "les perversions financeres" del sistema capitalista. Arcadi Oliveres denuncia sense embuts els que ens han portat a la crisi actual: els especuladors que mouen bilions i bilions de dòlars sense que ningú els posi cap fre. Ens diu que el capitalisme financer és pervers i genera desigualtats i injustícies, i que cal plantar-hi cara i canviar-lo. En el seu últim llibre, "Aturem la crisi", Arcadi Oliveres ens fa una crida a rebel·lar-nos contra els màxims responsables de la crisi, els poders financers, i també assenyala els punts febles de la nostra societat de consum desenfrenat, deslocalitzacions i democràcia afeblida. Diu que només podem aturar la crisi amb un canvi de mentalitat i si tothom pren consciència que hem de demanar responsabilitats a polítics i poders econòmics.

Arcadi Oliveres (entrevista a Singulars)

Per més informació: Cliqueu AQUÍ

o0o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada