27 de des. 2010

Miquel Barceló. La solitude organisative 1983 - 2009

Resten pocs dies, i és una bona oportunitat per gaudir de l'obra de Miquel Barceló. Si encara no l'heu visitat i en teniu ganes, ho podeu fer fins el proper 9 de gener de 2011 Barcelona

CaixaForum Barcelona repassarà els darrers 25 anys de trajectòria de l'artista en una gran mostra que permetrà a l'espectador viure l'experiència pictòrica de Miquel Barceló (Felanitx, 1957).

L'exposició organitzada per l'Obra Social "la Caixa" no tan sols celebra els èxits d'aquest important artista viu de talla internacional en els darrers 25 anys, sinó que sobretot ofereix a l'espectador la possibilitat d'entendre el misteri, l'adrenalina i la incertesa personal que implica el procés creatiu de Barceló.

Així, aquesta mostra és clau per poder experimentar de manera coherent i emocionant l'obra de Barceló amb més de 180 peces, des de grans teles creades a partir de l'any 1983 fins a les més recents, passant per les peces ceràmiques i escultòriques, sense oblidar les aquarel·les, els dibuixos, els pòsters, els llibres i els quaderns de viatge. Tot plegat permet subratllar el ritme i la varietat de la seva trajectòria.

L'objectiu de la mostra és que el públic pugui viure l'obra de Barceló com una experiència. Per això, l'artista s'ha implicat directament en la selecció d'obres i ha prestat algunes teles de la seva pròpia col·lecció que converteixen l'exposició en un autèntic esdeveniment, i no tant en una retrospectiva del seu treball. El públic hi descobrirà la seva resposta enèrgica al món material, com es relaciona amb la tradició, els seus viatges –físics i mentals, i a través de l'espai i el temps–, l'ús d'elements insòlits i com representa el món humà i animal.

Av. Ferrer i Guàrdia, 6
08038 Barcelona (Barcelonès)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada