5 de març 2011

En llibertat els companys del Centre de Drets Humans Digna Ochoa. Chiapas

Comunicat del CARZCH després de l'alliberament de 3 advocats del CDH "Digna Ochoa"

Alliberats els 3 companys del Centre de Drets Humans Digna Ochoa

Durant la nit del dia 2, al voltant de les 10:20 pm es va rebre la notícia de l'alliberament dels advocats del Centre de Drets Humans Digna Ochoa.

La Caravana del Consejo Autónomo Regional de la Zona Costa de Chiapas, plantada enfront del palau de govern de l'estat fins a aquest moment, va partir cap al penal de l'Amate para rebre als companys alliberats.

El company Nataniel, director del CDH Digna Ochoa dóna la seva paraula sobre la seva detenció i alliberament

Minut a minut de la marxa motoritzada a Tuxtla

En llibertat els companys defensors dels drets humans (Centro de Derechos Humanos Digna Ochoa):

Jesus Maria Martinez Cruz, Eduardo Alonso Martinez Silva y Nataniel Hernández Núñez.

Companys alliberats !

Al voltant de les 10:20 pm hem rebut la notícia de l'alliberament dels advocats del Centro de Derechos Humanos Digna Ochoa. La Caravana del Consejo Autónomo Regional de la Zona Costa de Chiapas, plantada enfront del palau de govern de l'estat de Chiapas, part de retorn, aquesta nit del 2 de març, cap al penal de l'Amate para rebre als companys alliberats. Demà esperem més informació referent a això.

La Caravana dels integrants del del Consejo Autónomo Regional de la Zona Costa de Chiapas, i diferents col·lectius adherents a La Otra Campaña, va arribar a la capital de l'estat, Tuxtla Gutiérrez, després de manifestar-se davant del Penal de l'Amate per exigir exigir l'alliberament immediat dels advocats integrants del Centre de Drets Humans Digna Ochoa: Llic. Nataniel Hernández, Llic. José María Martínez Cruz i Llic. Eduardo Alonso Martínez Silva. Els nostres companys van ser empresonats injustament pel govern de Juan Sabines Guerrero com part d'una campanya de repressió de l'estat cap a les organitzacions autònomes que lluiten per la llibertat, la democràcia i la justícia per al poble de baix i de l'esquerra

La caravana integrada pels nostres companys en resistència es va mobilitzar precisament aquest dia 2 de març de 2011 per ser la data indicada com el termini legal per a alliberar als nostres companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada