4 de set. 2011

Es mor a la presó un dels assassins de Josep Maria Isanta

Centre penitenciari dels Lledonersa Sant Joan de Vilatorrada (Bages)..

Santiago Sánchez Pachón, de 39 anys, complia 25 anys de presó al centre de Lledoners i pot haver mort de sobredosi

Un dels assassins condemnats per la mort del jove Josep Maria Isanta a la Patum de Berga de l'any 2005, Santiago Sánchez Pachón, es va morir fa uns dies mentre complia pena de presó al centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), segons han confirmat fonts del Departament de Justícia. Sánchez Pachón va ser condemnat a 25 anys i nou mesos de presó per haver assassinat Isanta, de 22 anys, en una pallissa multitudinària al carrer.

Segons ha avançat el diari 'Regió 7', Pachón s'hauria mort de sobredosi d'heroïna, extrem que no ha estat confirmat oficialment, a l'espera dels resultats de l'autòpsia.

Sánchez Pachón va morir diumenge passat després que el 2007 va ser condemnat per l'assassinat d'Isanta. Segons el diari, complia pena en un mòdul amb certa llibertat de moviments dels presos i que, en teoria, servia per desintoxicar els presos drogoaddictes. Com sempre que hi ha un mort en una presó, el Departament de Justícia ha obert una investigació reservada per aclarir les circumstàncies de la mort.

Font: Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada