26 d’ag. 2010

Wikileaks publicarà avui més documents secrets sobre la guerra de l'Afganistan

Ho va anunciar ahir a través del Twitter

Els responsables de la web Wikileaks van anunciar ahir al seu Twitter que avui, 25 d'agost, publicaran nous documents secrets de la guerra de l'Afganistan. De fet, Julian Assange, el fundador, ja va dir fa dues setmanes que publicaria 15.000 arxius més, que s'afegiran als 70.000 del juliol. Mentre el departament de Defensa dels EUA acusa Wikileaks de posar en perill civils afganesos, Assange defensa, per contra, que ajuden a fer justícia.

La fiscalia de Suècia va retirar la setmana passada els càrrecs de violació i assetjament contra Assange, els responsables de la web van acusar el Pentagon de voler-los difamar, mitjançant acusacions, per provar de desprestigiar-los. Així ho van dir en el seu twitter, on van recordar un document secret dels EUA del 2008 segons el qual es planificava una ofensiva contra Wikileaks.

Assange, que en tot moment havia negat l'acusació, es va preguntar públicament perquè s'havia vist immers en aquesta situació just en el moment en què s'està pendent de la publicació dels 15.000 nous arxius sobre la guerra de l'Afganistan.

Notícies relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada