9 de maig 2010

Kanellos el gos revolucionari

Entre els amants dels gossos i els gats, hi ha un debat etern sobre quin animal és el millor. Per descomptat, jo que sóc amant dels gossos, opino que són millors que els gats. No només es tracta del millor amic de l'home, fidel acompanyant en les bones i en les males, sinó que la seva fidelitat excedeix els límits de la seva pròpia integritat física.

Erich Moncada SDP Noticies

Tal és el cas de Kanellos, el gos anarquista, que des de fa dos anys va cridar l'atenció dels mitjans de comunicació per aparèixer-se en totes les protestes socials de Grècia, i més recentment, en les manifestacions contra les mesures d'austeritat adoptades pel govern grec per ordres del Fons Monetari Internacional i la Unió Europea.

El valent ca apareix en diverses imatges del periòdic The Guardian bordant als policies antiavalots, llepant les ampolles de llet deixades pels agricultors, acompanyant als seus companys de lluita o dormit sobre una cinta de seguretat.

Ja m'agradaria veure a un gat posant-se cara a cara amb els granaders, sense importar-li les garrotades i els gasos lacrimògens. Tot un exemple a seguir.

Gossos revolucionaris del món, uniu-vos!

Els cosins de la reina Sofia, a La Zarzuela
La crisi de Grècia també sacseja Espanya. Els cosins grecs de la reina Sofia han vingut a passar uns dies al palau reial, i no volen marxar. El rei Joan Carles comença a estar-ne tip.

2 comentaris:

  1. un gos anarquista molt curiós, bon reportatge !!

    ResponElimina
  2. Eps! no confondre, és el que no porta uniforme.

    ResponElimina