2 de jul. 2010

Activitats de Solidaritat i Cooperació, per aquest mes a Reus

Del 5 al 18 de juliol, al vestíbul del Centre de Lectura, tindrà lloc l'exposició 'Creer para ver'. Una mostra col·lectiva del taller d'expressió fotogràfica per a persones cegues i disminuïts visuals realitzat a Bahía Blanca. La inauguració serà el 5 de juliol a les 8 del vespre, amb els directors del projecte, Romina Haurie i Juan Alecsovich.

El dilluns, 19 de juliol, al Centre Cívic Mestral tindrà lloc el taller intensiu d'expressió fotogràfica per a persones cegues o disminuïts visuals, a càrrec de Romina Haurie i Juan Alecsovich. L'horari serà de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. La inscripció, que es gratuïta, es pot fer a la regidoria de Solidaritat i Cooperació de les 9 del matí a la 1 del migdia.

Dimecres 7, a partir de les 6 de la tarda i a la Palma, es farà la festa de benvinguda als nens i nenes saharauís que aquest estiu són a la ciutat.

El dijous 8, a dos quarts d'11 de la nit, als Jardins de la Casa Rull es podrà veure cinema solidari a la fresca, amb 'Corazón del tiempo'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada