23 de jul. 2010

Laboratorios Silanes iniciarà l'activitat al Tecnoparc el setembre

L'empresa identificarà principis actius procedents de fonts vegetals mexicanes

Redacció / Reus Digital 23/07/2010

La famarcèutica mexicana Silanes iniciarà la seva activitat a la base operativa d'Europa, situada al Tecnoparc, el proper mes de setembre, tal i com ha explicat el seu president, Antonio López de Silanes, durant una visita a les noves instal·lacions, acompanyat de l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez. La companyia operarà a Europa amb el nom de Biosil, en un espai de 105 metres quadrats inclosos dins del Centre Empresarial per a la Innovació i el Desenvolupament (CEPID) i amb una plantilla inicial de quatre investigadors.

La instal·lació de l'empresa mexicana a Reus és fruit de l'acord entre Tecnoparc SA i Laboratorios Silanes per a la col·laboració en la identificació i obtenció de nous principis actius, procedents de fonts vegetals de la biodiversitat mexicana per al desenvolupament d'una línia de complements alimentaris, així com en la caracterització de soques probiòtiques pel tractament i prevenció de la mastitis i altres trastorns relacionats.

Aquesta col·laboració neix de la intenció del Tecnoparc de projectar-se comercialment a Llatinoamèrica. Laboratorios Silanes compta amb un portafoli de cent medicaments, produeïx 35 milions d'unitats cada any i disposa de més de setanta patents. A Mèxic, és el principal fabricador d'antidiabètics orals combinats.

Més informació:

Laboratorios Silanes rubrica els primers passos internacionals del Tecnoparc
Tecnoparc y Silanes acuerdan desarrollar nuevos productos para Europa y Latinoamérica
OJO!
Chiapas estalló en la mañana del 1° de enero de 1994 poniendo al desnudo todas las contradicciones del capitalismo mexicano, si no es que mundial.
El interés que importantes corporaciones transnacionales y farmacéuticas
La Selva Lacadona y Montes Azules, Manifestación de las Demandas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada