18 de gen. 2010

Comunicat per Atenco de la Trobada europea de París

· Llibertat i justícia per a tots els presos polítics d'Atenco, Mèxic i del món

Pronunciament de la Trobada europea a París dels col·lectius i individus en solidaritat amb els zapatistes per als presos d'Atenco

Nosatlres dones, homes i col·lectius d'Espanya, Suïssa, Grècia, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Dinamarca i França denunciem la repressió d'aquells que per estar a baix i a l'esquerra són perseguits pels governs al servei dels seus còmplices capitalistes.

A Mèxic, més de 40 persones membres de "La Otra Campaña" estan empresonats a causa del seu compromís de resistència i lluita en els diferents estats de la república mexicana. La Suprema Cort de Justícia de la Nació ha de pronunciar-se el 19 de gener sobre el cas dels 12 companys d'Atenco injustament presos.

Volem unir les nostres veus a les quals a Mèxic i altres llocs del món exigeixen llibertat i justícia per als presos polítics d'Atenco i reafirmem el nostre suport als presos, a les seves famílies i els quals estan al seu costat.

A Europa, en cadascun dels nostres països respectius, participem en moviments socials i resistències que són cada vegada més reprimides pel sol fet de lluitar per un món més just.

Aquí i allà, la injustícia és intolerable. Nosaltres estem amb els quals treballen i lluiten per la dignitat, la llibertat i contra el sistema capitalista que humilia i es burla del ser humà.

Llibertat i justícia per a tots els presos polítics d'Atenco, Mèxic i el món

Trobada europea d'individus i col·lectius solidaris amb els zapatistes, França, 16 de gener del 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada