31 de gen. 2010

La por

La por segons Eduardo Galeano



The shock doctrine. (La doctrina del shock) subtitulada al espanyol



La doctrina del xoc, documental complet i subtitulat en castellà



La doctrina del shock a Mèxic A(H1N1)



Y sigue

· Vacunación en metro bate récord
· Inicia este lunes venta de vacuna contra A H1N1
· A H1N1 "pegó" más en América
· NL aplica 180 mil vacunas contra AH1N1
· ¿Tú pedirás una dosis en el Metro?

Mentre l'OMS, a mitjans del passat any, eleva a grau 6 l'alarma epidemiològica (el grau màxim de pandèmia) amb les implicacions polítiques que d'això es deriven i fa una proposta per a mantenir la calma, així com una crida urgent per a activar els mecanismes legals i de participació ciutadana en relació a aquest tema. GlaxoSmithKline i la suïssa Novartis, han fabricat 400 milions d'antivirals tot obtenint uns beneficis astronòmics. És evident, la por es un gran negoci.

El passat mes de desembre l'epidemiòleg alemany Wolfgang Wodarg, va qüestionar l'actitud alarmista adoptada por les agenciàs sanitàries internacionals, com l'Organització Mundial de la Salud (OMS), malgrat ara, el negoci ja està fet.

De fet, la Teresa Forcades (monja benedictina del Monestir de Sant Benet, metgessa, teòloga i doctora en salut pública i medicina) ja feia mesos havia denunciat aquesta estafa a gran escala. Diaris "prestigiosos" internacionalment feien un clar paper favorable als seus anunciants (veure: "La monja y las teorías de la conspiración" de Milagros Pérez Oliva, El País), fins al punt de ridiculitzar-la i tot fent mofa del discurs de Teresa Forcades, malgrat ara s'apuntin al carro dels decebuts (a bones hores). I més recentment de manera contundent, sota el títol: "Avances médicos con intereses ocultos", de la mateixa Milagros Pérez (quina poca vergonya!).

Veure CAMPANES PER LA GRIP A, vídeo on exposa i denúncia els beneficis per part de les multinacionals farmacèutiques a costa de la desinformació.


Teresa Forcades és monja benedictina del Monestir de Sant Benet, metgessa, teòloga i doctora en salut pública i medicina. Estudia i treballa a la Humboldt Universität a Berlin i és autora de ‘La Trinitat, avui’ (PAMSA, 2005), ‘Els crims de les grans companyies farmacèutiques’ (Cristianisme i Justícia, 2006), ‘La Teología feminista en la història’ (Fragmenta, 2007) i del vídeo ‘Campanas por la Gripe A’.

Ara se'ns anuncia a "bombo i platillo", que el benevolent, filàntrop Bill Gates, a través de la seva funadció, destinarà 10 milions de dòlars a campanyes de vacunació i investigació, "ja que aquesta dècada serà la de les vacunes" (dix). Serà que ja ha invertit en farmacèutiques? Doncs pel que es veu, a la passada trobada de Davos, així s'ha decidit, OMS, UNICEF, farmacèutica Merck (entre d'altres), el Gates i la seva Melinda.

· Entrevista al Dr. Wolfgang Wodarg sobre la Gripe A

Més infromació sobre La doctrina del "shock" (Naomi Klein), clica AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada