24 de gen. 2010

Milers de manifestants s'oposen a Ascó al cementiri nuclear

Actualització. Imatges cedides per gentilesa N. Serra
Diguem NO!
Lo Priorat diu NO
Manifestants ("Lo poble")
Nuclear amb cementiri davant (molt oportuna)
A la cacera del vot perdut
Algú que xucla de la mamella

Resum del dia a diversos mitjans:

· Vilaweb

Els membres del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre es tanquen fins dimarts per rebutjar el cementiri · Puigcercós i Herrera participen en la manifestació.


Dues mil persones han respost la convocatòria de la Coordinadora Anti-cementiri Nuclear de Catalunya (CANC), caminant rere el lema 'Ascó, Catalunya diu que no'. Els manifestants han demanat la dimissió del batlle, Rafael Vidal (CiU), que governa en coalició amb el PSC. CiU ha anunciat que l'expedientarà si acaba votant a favor del cementiri.
Llegir més...

· Diari de Tarragona

Més de 2.000 persones es manifesten a Ascó en contra del cementiri nuclear
Els responsables de la mobilització han anunciat que es plantaran dimarts que ve a l'Ajuntament d'Ascó per evitar que s'aprovi la candidatura.
Llegir més...

Tancada al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre contra el cementiri nuclear

· Reus Digital

Més de 2.000 persones es manifesten a Ascó en contra del cementiri nuclear
1.500 persones segons els Mossos d'Esquadra -que ha desplegat una dotzena d'agents al municipi- i 6.000, segons la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya, s'han manifestat pels carrers d'Ascó, ...
Llegir més...

1 comentari:

  1. El clam que s'ha fet arribar a totes les Terres de l'Ebre i a tot al país ha estat prou clar. Una altra pregunta que ens podríem fer és: en cas que s'hagués proposat d'ubicar a Barcelona, els que ara estan a favor també ho estarien? Segur que TOTS s'hi haguessin oposat.

    ResponElimina