11 de nov. 2009

Carta de Felipe Álvarez, pres d'Atenco se solidaritza amb les lluites del poble

Pres d'Atenco se solidaritza amb les lluites del poble

Carta de Felipe Álvarez al Correu Ilustrado de La Jornada

Dilluns 9 de novembre de 2009

A vuit anys d'una resistent lluita contra l'invasor, opressor i assassí sistema, demano al poble que es mantingui en peu de lluita. No hi ha tortura que pugui canviar el rumb dels nostres ideals; podran encadenar el meu cos però mai la meva consciència, ni podran encadenar la dignitat i l'esperit dels nostres pobles que lluiten pel que els correspon.

El govern segueix obstinat en despullar-nos del que és nostre i posar-lo al servei de l'imperi, llevant-nos les nostres terres, les nostres aigües, el petroli, la llum i la poca riquesa que ens queda.

Hipòcritament criden el 15 de setembre, Visqui la independència! Visquin els herois que ens van donar pàtria!, de quina independència parlen els quals lliuren al país per a ser saquejat i explotat?, com s'atreveixen a pronunciar la paraula herois quan està clar que estan ofenent la seva memòria?

Davant la situació que enfrontem hem de tenir més consciència i resistència. Oblidar-nos de l'assolit és com oblidar-nos d'Hidalgo, de Morelos, dels Magón, com donar-li l'esquena a Villa. Doblegar-nos davant la repressió o sentir por a la captivitat és com oblidar-nos del gran esperit de lluita que ens va deixar Zapata.

Només els quals lluiten per la terra, pels recursos naturals i la llibertat poden rescatar la independència, la sobirania i la pàtria de la qual tant parlen els quals diàriament saquegen el país.

Germans i germanes: existeixen en el meu cor! Ni un pas enrere. Zapata vive, el Frente sigue!

Felipe Álvarez Hernández, alies Finini, pres polític d'Atenco sentenciat a 67 anys i mig de presó, integrant del Frente de los Pueblos en Defensa de la Tierra


·Visita la bitácora del Frente de Pueblos en Defensa de la Tierra:

·Campanya Primero Nuestrxs Presxs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada