13 de nov. 2011

Pallassos detinguts i corrida de toros a Wall Street



"Tant el toro com el matador van sobreviure per lluitar un altre dia."

A la punta sud de Nova York, dos pallassos van saltar les tanques de metall que protegeixen la famosa escultura de bronze coneguda com el toro de Wall Street, i van començar a provocar per escalfar la bèstia per a la torejada. Pocs segons després, la policia encarregada de protegir el toro va capturar als dos pallassos, obligant un a llançar-se a terra mentre l'altre-una dona-continuava tocant una harmònica. Amb els oficials distrets, va aparèixer un matador, en "traje de luces", que va pujar al sotre del cotxe de la patrulla, mostrant la seva capa color sang el toro, preparat per la feina.

"Em vaig preguntar si jo, un matador novell, aconseguiria sotmetre a aquesta bèstia, famosa per córrer cap a les guanys mentre trepitja al treballador." "Passés el que fos, sabia que ho hauria d'intentar," va declarar el torero d'Ocupa Wall Street. Mentrestant, el pallasso estirat a terra per la policia cridava "aquest toro ha arruïnat milions de vides." "Tot i així, ell i els seus còmplices han estat recompensats amb milers de milions dels nostres impostos, i nosaltres, que estem aquí per posar un alt a tot això, anem arrossegats per terra." "És un escàndol." Al final, els organitzadors van afirmar que "tant el toro com el matador van sobreviure per lluitar un altre dia."

L'acció va ser realitzada pel Yes Lab, del famós grup de performance polític Yes Men, provocadors dels poderosos, com a part del moviment Ocupa Wall Street.

Amb informació de David Brooks / La Jornada

Yes Lab :

Wall Street bull survives attack by matador; clowns arrested

(Clicar sobre las imágenes para ampliar)


Indignats a Mèxic:
Indignats al Món:

Per més informació

Especial Indignats a La Jornada

o0o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada